Skapa en hållbar förändring, en hälsosam livsstil att trivas med och som fungerar i vardagen

3-månaders skräddarsydd Kost- & Hälsocoaching vänder sig till dig som vill optimera din hälsa, som vill förhindra ohälsa eller som vill läka från ohälsa. Vi sätter hela din livssituation i fokus- utöver kosten går vi igenom återhämtning från stress, sömn, rörelse och träning m.m.


Upplägg och kostnad

Alternativ 1 – Ett paket om 4 träffar samt telefon och sms rådgivning inom ramen för träffarna. Du får en bra grund att stå på och kan sedan komplettera med fler tillfällen för uppföljning och stöd. Vi kan kommunicera via video eller telefon.

Kostnad är 4 500 kr ink moms (4 500 kr ex moms via fakturering företag) 
Obligatorisk test blodpanel Werlabs XL tillkommer, kostnad ca 1 200 kr (efter 15% rabatt via Nutrivity).
Betalning kan delas upp på 3 månader. 

För enstaka eller löpande möten kring hälso- eller kostrådgivning är kostnaden 850 kr/tim ink moms (850 kr ex moms via fakturering företag).

***

Alternativ 2 – Ett paket om 8 träffar – För dig som vill ha kontinuerlig coaching under hela förändringsprocessen.  Vi kan kommunicera via video eller telefon.

Kostnad är 7 500 kr ink moms (7 500 kr ex moms via fakturering företag) 
Obligatorisk test blodpanel Werlabs XL tillkommer, kostnad ca 1 200 kr (efter 15% rabatt via Nutrivity).
Betalning kan delas upp på 3 månader.

För enstaka eller löpande möten kring hälso- eller kostrådgivning är kostnaden 850 kr/tim ink moms (850 kr ex moms via fakturering företag).


Kontakt och bokning

För frågor och bokning;
– använd kontaktformuläret
– eller maila mig – carina@nutrivity.se
– eller ring 0733-537 007

Bara hör av dig om du har frågor eller vill ha mer information!



3-månaders Kost- & Hälsocoaching – beskrivning träffar

Träff 1 (60 min)

Under den första träffen får du gott om tid att berätta hela din historia och tillsammans kartlägger vi ditt nuläge utifrån blodprofil och hälsoenkät och identifierar eventuella mönster som kan bidrar till hälsobesvär och symtom. 
Du får med dig några första tips och rekommendationer. 

Träff 2 (60 min)

Efter ca 14 dagar träffas vi igen och jag beskriver vilka förändringar som jag rekommenderar och orsaken till dessa. Tillsammans skapar vi en bild kring vilka förändringar vi ska prioritera och lägger upp en plan för de kommande 3 månaderna utifrån att du ska nå dina mål.

  • Dokumentation kring din hälsa och livsstil samt funktionsbedömning kring ev biokemiska obalanser och orsaker till dessa
  • Skräddarsydda rekommendationer för grundkosthållning (ex Paleo, lågkolhydratkost, ketogen kost, näringstillskott vid behov, fasta (ex periodisk fastemönster), återhämtning (ex andningsövningar), sömnhygien, rörelse/hållningsövningar/träning.

Träff 3-4 alt 3-8 (60 min)

Vi pratar tips, frågor som dykt upp, utmaningar, justeringar, pepp och stöd för att inte falla tillbaka i gamla rutiner och för att hitta motivation till förändring och utveckling.

En förändring är kantad av utmaningar och vår kropp reagerar evolutionärt och utifrån biokemi; t ex är blodsockret lågt så prioriterar man snabb energi och evolutionärt har detta reglerat sig själv genom att det sällan har funnits för mycket mat eller mat med dålig kvalitet. Det är jätteviktigt att ha förståelse och respekt för detta samt att dagens kostråd och de flesta livsmedel som finns i våra affärer gör oss ohälsosamma och i många falla sjuka. Man har också genetiskt individuella förutsättningar och samlat så beror inte en lyckad förändring på karaktär utan på kunskap, möjlighet och en nåbar målbild.

Om du bestämt att du vill göra en ny blodpanel-test efter 3 månader så går igenom denna under vår sista träff.


Klicka på figurerna för att förstora