Carina Ekelius – Kost- & Hälsocoach och Funktionsmedicinsk Coach

Nutrivity startade med mitt intresse för hur den mat vi äter påverkar vår hälsa. Genom mina utbildningar först till Cert PI Kost- och Hälsocoach och vidare till Funktionsmedicinsk Terapeut via Funktionsmedicinska Institutet fick jag också den vetenskapliga biokemiska kopplingen mellan hela vår livsstil och hälsa.

Arbetslivserfarenhet

Mellan aug 2019 – jan 2022 hade jag min bas på i.m.c – Idrottsmedicinskt Center i Malmö och varit del av ett fantastiskt team och en klinik helt fokuserad på att hjälpa och stödja dig kring ständig hälsoutveckling.

Jag samarbetar sedan sept 2020 med Anna Sparre/4Health kring funktionsmedicinska utredningar och coaching. 

Under hösten 2021 var jag varit mentor för en ny kull Funktionsmedicinska Coacher på Funktionsmedicinska Institutet i samarbete med FMC.

Sedan augusti 2021 arbetar jag för den funktionsmedicinska läkarkliniken Funmed som Funktionsmedicinsk Coach i team med fantastiska läkare och kollegor både på plats på kliniken i Malmö och digitalt. 

Andningsinstruktör

Jag är utbildad Andningsinstruktör genom Medveten Andning. Andningen är viktig för alla aspekter av våra liv – fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Att bli medveten är grundläggande för all förändring tillsammans med nyfikenhet och ett öppet sinne.

Kontakt och bokning

För bokning eller frågor kring t ex coaching eller rådgivning, klicka på ”KONTAKT” nedan för att komma till kontaktformuläret eller maila mig; carina@nutrivity.se.