Carina Ekelius – Cert PI Kost- & Hälsocoach

Nutrivity började med min fascination för hur den mat vi äter påverkar vår hälsa och genom min utbildning till Cert PI Kost- och hälsocoach inom funktionsmedicin via Paleo Institute fick jag också den vetenskapliga biokemiska kopplingen mellan hela vår livsstil och hälsa. Under 2019 vidareutbildar jag mig till Cert. PI Funktionsmedicinsk terapeut för att ytterligare kunna stödja mina klienters läkande förmågor.

Idrottsmedicinskt Center

Jag har min bas på i.m.c – Idrottsmedicinskt Center i Malmö och vi är ett fantastiskt team och en klinik helt fokuserad på att hjälpa och stödja dig kring ständig hälsoutveckling.

Idrottsmedicinskt Center är sedan starten 1998 Sydsveriges mest välkända idrottsmedicinska klinik. Vi brinner för att hjälpa våra kunder uppnå ständig utveckling och våra olika sammanlagda kompetenser ger dig som kund optimalt resultat, om du är villig att jobba med dig själv. 

PIL-mottagningen

Jag ingår i PIL-mottagningen som är en sammanslutning av yrkesutövare inom Kost- & Hälsocoaching och Funktionsmedicin utbildade av Paleo Institute och som arbetar med information, coachning och livsstilsbehandling på funktionsmedicinska grunder vid sjukdom, som förebyggande vård och för mental och fysisk optimering.

Andningsinstruktör

Jag är utbildad Andningsinstruktör genom Medveten Andning. Andningen är viktig för alla aspekter av våra liv – fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Att bli medveten är grundläggande för all förändring tillsammans med nyfikenhet och ett öppet sinne.

Kontakt och bokning

Kom och besök mig på mig på i.m.c – Idrottsmedicinskt Center i Malmö, vi är ett fantastiskt team och en klinik helt fokuserad på att hjälpa och stödja dig kring ständig hälsoutveckling.

För bokning eller frågor kring t ex coaching eller rådgivning, klicka på ”KONTAKT” nedan för att komma till kontaktformuläret eller maila mig; carina@nutrivity.se.