Carina Ekelius – Kost- & Hälsocoach och Funktionsmedicinsk Terapeut

Nutrivity började med min fascination för hur den mat vi äter påverkar vår hälsa och genom mina utbildningar först till Cert PI Kost- och Hälsocoach och vidare till Funktionsmedicinsk Terapeut via Funktionsmedicinska Institutet fick jag också den vetenskapliga biokemiska kopplingen mellan hela vår livsstil och hälsa.

Idrottsmedicinskt Center

Jag har min bas på i.m.c – Idrottsmedicinskt Center i Malmö och vi är ett fantastiskt team och en klinik helt fokuserad på att hjälpa och stödja dig kring ständig hälsoutveckling.

Idrottsmedicinskt Center är sedan starten 1998 Sydsveriges mest välkända idrottsmedicinska klinik. Vi brinner för att hjälpa våra kunder uppnå ständig utveckling och våra olika sammanlagda kompetenser ger dig som kund optimalt resultat, om du är villig att jobba med dig själv. 

Andningsinstruktör

Jag är utbildad Andningsinstruktör genom Medveten Andning. Andningen är viktig för alla aspekter av våra liv – fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Att bli medveten är grundläggande för all förändring tillsammans med nyfikenhet och ett öppet sinne.

Kontakt och bokning

Kom och besök mig på mig på i.m.c – Idrottsmedicinskt Center i Malmö, vi är ett fantastiskt team och en klinik helt fokuserad på att hjälpa och stödja dig kring ständig hälsoutveckling.

För bokning eller frågor kring t ex coaching eller rådgivning, klicka på ”KONTAKT” nedan för att komma till kontaktformuläret eller maila mig; carina@nutrivity.se.