’Förbättrad andning har bidragit till att jag lyckats bli högst och djupast i världen’ – Annelie Pompe

Annelie Pompe är en av deltagarna i årets Mästarnas Mästare och hon har utbildat sig till Andningsinstruktör via Anders Olssons fantastiska organisation Medveten Andning, vilket är samma utbildning som jag har gått.

Läs Annelies berättelse, om hennes världsrekord i fridykning (126 meter på ETT andetag!) och om att bestiga Mount Everest, på Medveten Andnings hemsida och reflektera kring hur förbättrad andning skulle kunna vara kopplad till och möjliggöra dina mål i livet

Andningen är en viktig pusselbit för bättre hälsa och prestation och det är inte bara viktigt ATT vi andas, utan också HUR vi andas. Andningsträning kan t ex ge ökad energi, en lugnare hjärna, ökad fettförbränning och bättre sömn.

Intresserad av andningsträning?

Nutrivity har andningsträning både enskilt och i grupp. Läs mer om 28-dagars andningsträning här eller maila carina@nutrivity.se så pratar vi vidare kring upplägg och priser.

Välkommen!