’Feel Better. Live More.’ – Dr Rangan Chatterjee på Nyhetsmorgon

[2019-02-12]

 Doktor Rangan Chatterjee leder just nu en liten revolution i England på grund av hans sätt att se på vår hälsa – utan piller och medicin och utan otaliga läkarbesök. Hans tv-program ”Doctor in the house” lockar en mångmiljonpublik och nu kommer boken ”Hälsobalansen – 4 nycklar till ett bättre liv” på svenska.

tv4

Min syster tipsade mig om att en av mina förebilder inom funktionsmedicin, den brittiske läkaren Dr Rangan Chatterjee, blev intervjuad i Nyhetsmorgon i lördags. Han pratar om olika typer av hälsoutmaningar kopplat till vår livsstil (diabetes typ 2, IBS, psykisk ohälsa mm) och hur förändringar inom kost/näring, återhämtning, sömn och rörelse kan stötta och få kroppen i bra balans. Lyssna på den 12 minuter långa intervjun.

Tips är också hans podcast ’Feel Better. Live More.’.

Min egen funktionsmedicinska resa har nu kommit så långt att jag sedan januari är Kost- & Hälsocoach med funktionsmedicinsk inriktning och jag fortsätter utbilda mig till Funktionsmedicinsk Terapeut.