Upgrit Talks avsnitt 01 – Om paleo, hälsohets och stress

[2019-01-07] 
Nutrivity är partner till Upgrit och erbjuder hela deras sortiment av exklusiva kosttillskott och hälsoprodukter. Upgrit Talks är en ny programserie som handlar om hälsa och välmående, fysisk och mental prestation och en hel del Biohacking. I Premiäravsnittet av Upgrit Talks diskuterar Jonas Bergqvist och Mattias Ribbing kring paleo, hälsohets och stress. 

I Nutrivity’s webbshop finns ledande varumärken som t ex Bulletproof, Alpha Plus och Holistic. För att får en egen inloggning på Upgrit.se för att handla och ta del av Nutrivitys erbjudande och kampanjer så bara maila carina@nutrivity.se. Jag lägger upp dig som kund och du kommer få ett mail med inloggningsuppgifter.

Jonas Bergqvist är grundare av Paleo Institute som erbjuder yrkesutbildningar inom funktionsmedicin  där jag utbildat mig till Cert. PI Kost- & Hälsocoach samt fortbildar mig till Funktionsmedicinsk Terapeut.

Mattias Ribbing är trefaldig svensk mästare i minne och har en bakgrund som professionell utbildare. Sedan 2009 driver han företaget Mind Academy där han tränar upp hjärnkapaciteten hos företag, organisationer och privat-personer.